Kontakt meg

Vil du melde deg på kurs, vite mer om dykking, få uavhengig utstyrsveiledning eller generelle dykkeråd?

epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

 

Ønsker du å bestille eller få informasjon om service på dykkeutstyr eller trykktesting av flasker?

epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

 

 

Telefon: 46665103
(NB: ikke SMS) 

 

Banner
Banner
Du leser: Hjem PADI-kurs

Opplev en verden under vann

Bli med meg ned og titt på en verden du ennå ikke kjenner. Opplev den herlige følelsen av vektløshet og nyt det fantastiske elementet vann er.

Jeg har selv hatt flinke instruktører under min dykkeutdannelse - og jeg kommer til å fortsette å velge blant de beste som er tilgjengelig. Jeg tror det bidrar til å gjøre meg til en bedre dykker og jeg håper det fører til at jeg blir en god dykkeinstruktør - men det er det mine elever som må si noe om.

flickr usoceangov 4115872878 pd 01

På mine kurs er det alltid fokus på mestring - jeg liker derfor godt å ha små kurs med få elever slik at jeg kan gi min hele og fulle oppmerksomhet til hver og en. Det er mye moro i alvoret på et kurs, og læringsveien skal være lett å gå. Etter endt kurs er det mitt mål at mine elever skal ha visshet om og kjenne en trygghet for at de kan dykke sikkert og at de vil mestre de situasjoner de har øvd på.

Mange glemmer lek og moro i en kurssitasjon. Alle kurs er utfordrende i sin natur - du skal jo lære noe du ikke kan fra før. Men motivasjonen for å lære er et ønske om nye, gode opplevelser og moro, og det er det viktig for meg å ta vare på, sammen med deg, gjennom kurset.

Vi har alle forskjellig grunnlag for læring. Derfor legges kursene opp individuelt, og min rolle er å styrke dine sterke sider og sørge for at dine mindre sterke ikke legger hinder i din vei til en verden som kommer til å gi deg moro, spenning og gode opplevelser.
Du kan ta kurs på egenhånd med meg, eller du kan bli med i mindre gruppe.

PADI sin kjernekursstige spenner fra begynnerkurs til course director, under finner du de jeg underviser.

Velkommen til dykkekurs sammen med meg.

Open Water Diver

PADI Open Water Diver er din inngangsport til en fantastisk verden under vann. Gjennom noen dagers trening med teori, bassengdykk og til slutt 6 dykk i sjøen, lærer du å dykke selvstendig ned til 20 meter (18 meter internasjonalt).

Les mer …

Rescue Diver

PADI Rescue Diver regnes av mange som det beste sportsdykkerkurset. Det er krevende, spennende og utviklende. I løpet av kurset gis du både teoretisk bakgrunn og kunnskap og under den praktiske delen  jobber du med simulerte situasjoner hvor erfarne markører gjør scenariene levende.

Du utvikler deg også som dykker og vi fokuserer på at du skal føle økt trygghet ved og i vannet etter endt kurs.

Les mer …

Divemaster

Det finnes utallige grunner for å bli en PADI Divemaster. Noen ønsker å kunne reise verden rundt og jobbe som guide på spennende destinasjoner, andre vil gå mer i dybden av dykking.

Uansett er Divemaster-kurset et kurs som gir deg gode utfordringer og belønner din innsats

Les mer …

Advanced Open Water Diver

PADI Advanced Open Water Diver er det første skrittet videre i dykkingens verden.
Det er en flott  påbygning til din Open Water-sertifisering og alle seriøse dykkeoperatører krever AOW-sertifisering for la deg få være med på nattdykking og dykking ned til 30 meter.

Les mer …

Førstehjelpskurs

Emergency First Response er et fullverdig førstehjelpskurs som følger ILCOR (International Liaison Committee on Resuscitation) sitt rammeverk og anbefalinger.

Les mer …