Kontakt meg

Vil du melde deg på kurs, vite mer om dykking, få uavhengig utstyrsveiledning eller generelle dykkeråd?

epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

 

Ønsker du å bestille eller få informasjon om service på dykkeutstyr eller trykktesting av flasker?

epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

 

 

Telefon: 46665103
(NB: ikke SMS) 

 

Banner
Banner
Du leser: Hjem PADI Tec

PADI Tec-kurs

Tec-utdanning fra organisasjonen som lærte deg å dykke!

PADI har i mange år, gjennom datterorganisasjonen DSAT (Diving Science and Technology), tilbudt opplæring i teknisk rekrasjonsdykking. Høsten 2011 fikk undervisningsmateriellet en gjennomgående ansiktsløftning og fremstår nå i ny form, mer strømlinjeformet og tilrettelagt enn tidligere.

Kusstigen er lettfattelig og konsistent og stegene frem til Tec Trimix Diver er progresjonsmessig fornuftig, uten unødvendige "opphold" på mellomsertifiseringer.

Teknisk dykking er ikke for "alle", selv om enhver kan lære seg teknikkene og konfigurasjonen ser jeg som instruktør etter mer enn ren mestring. Det er vesentlig at du også forstår, og respekterer, de ufordringene dypere og teknisk dykking medfører. Derfor vil du oppleve at jeg gir stor grad av "frihet under ansvar" og at jeg i tillegg til å lære bort også jobber sammen med deg gjennom kursene.

when one tank is not enough

Jeg tror det gir deg en unik kursopplevelse og en forståelse av utfordringene du gir deg i kast med. Etter endt kurs håper jeg du er enig med meg i det, og at du tar det med deg i din utforskning av dypere lag.

Jeg underviser hele PADIs Tec-kursstige ned til Tec Trimix Diver. I tillegg til Tec Gas Blender og Tec Sidemount

Tec 40

Er du sugen på teknisk dykking? Vil du gjerne dykke dypere, utvikle dine ferdigheter, besøke vrak du ikke når innenfor grensene av utdanningen du har i dag?

Da bør du vurdere PADI Tec 40, inngangsporten til videre utdanning innen teknisk dykking i PADIs utdanningssystem.

Les mer …

Tec 45-50

Et kombinert Tec 45 og Tec 50-kurs for "deg som ikke kan vente", eller deg som har jobbet mye med teknikker og gjort et stykke bra arbeid etter Tec 40-kurset.

Tec 45-delen fortsetter treningen din etter at du har jobbet med ferdighetene du lærte på Tec 40. I tillegg introduseres mye ny kunnskap og vi jobber med polering av teknikkene dine til de sitter som reflekser heller enn handlinger du må tenke gjennom.

Les mer …

Tec Trimix

Er du klar for de aller dypeste dykkemålene? PADIs Tec Trimix-kurs forutsetter at du har et høyt nivå når du starer på kurset, at du er en disiplinert dykker og har tilegnet deg skills og forståelse for teknisk dykking. Det er et omfattende og lærerikt kurs, hvor du blir satt på prøve på hvert eneste dykk.

I løpet av kurset vil vi dykke inntil 90 meters dyp - men med seritifikatet i hånda, og etterhvert som du bygger solid erfaring, er det lite som begrenser deg.

Les mer …

Tec Trimix 65

Mange av verdens dykkemål ligger innenfor en sone som kan nås med en PADI Tec Trimix 65-sertifisering. På kurset lærer du skills du behøver å ha for å dykke med trimix, og å utføre dekompresjon med mange stopp. Maksimumsdybden som sertifisert dykker etter endt kurs er 65 meter, og bunngassen skal ha minst 18% oskygen (andre organisasjoner har dette som et obligatorisk "normoxic"-nivå).

Les mer …