Kontakt meg

Vil du melde deg på kurs, vite mer om dykking, få uavhengig utstyrsveiledning eller generelle dykkeråd?

epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

 

Ønsker du å bestille eller få informasjon om service på dykkeutstyr eller trykktesting av flasker?

epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

 

 

Telefon: 46665103
(NB: ikke SMS) 

 

Følg meg på Facebook

flickr 29071316 at n06 5290171001 pd rot 01

Den blå planeten vår består av mer enn 70% vann, vi har sendt flere mennesker til månen enn vi har sendt til havenes dypeste dyp. Om vi plasserte verdens høyeste fjell på bunnen av den dypeste gropen i havet ville det likevel være mer enn en kilometer med vann igjen til overflaten.
Stadig oppdager vi nytt liv i havet som verden aldri tidligere har sett, og store deler av verdenshavene er fremdeles totalt uutforsket under overflaten.

Siden Jacques-Yves Cousteau for mer enn 65 år siden utviklet den første "vannlungen" og gjorde det mulig å ha med luft til lengre ekspedisjoner under vann uten å være forsynt med luft fra overflaten har dykkingen uvidet vår verden.

Dykking er i dag en dagligdags aktivitet de fleste kan lære seg. Verden over finnes dykkesentre og instruktører som tilbyr god opplæring og fantastisk dykking under sikre forhold. Opplevelsesmessig er spennet vidt, fra snorkling med hvalhai i varme farvann til å svømme med spekkhoggere i arktiske farvann, fra svømming med delfiner og skilpadder til fangst av steinbit, breiflabb og kamskjell.

Du kan reise på ukelange turer i Rødehavet eller ta inn på en eksotisk resort på Maldivene - eller teste ut hjemlige dykkesentre spredd langs hele den fantastiske kysten vår.
Vil du se hai drar du kanskje til Sør-afrika eller Australia mens du finner unike og spennende vrak fra første verdenskrig i Scapa Flow.

Mange opplever at de kan dyrke andre interesser gjennom dykking - i Norge har vi for eksempel flere undervannsfotografer som hevder seg i verdensklasse. Andre søker større utfordringer og dykker til dybder langt forbi de begrensinger som finnes for en vanlig sportsdykker, eller dykker kilometervis inn i vannfylte grotter og gamle gruver.
Dykking er rett og slett ikke bare å titte på fisk.

Det finnes de som mener at ekspedisjoner til toppen av Himalaya, litt spenstig seiling i sørishavet eller turer over Grønlandsisen hører til blant ekstreme utfordringer - men det er langt flere som går i kø der, enn det er som tar de store utfordringene i det ukjente mørket.

Det er ingen begrensninger - du kan oppleve hva du vil.